DSDH

RIOT – fest for hele skolen

Da Magenta ganggruppe var værter for et af de fem ganggruppearrangementer, som vi har på DSDH i løbet af foråret, valgte de at hylde oprøret.

På DSDH har vi fem ganggrupper – Hvid, Cyan, Magenta, Gul og Sort. Hver ganggruppe har i løbet af semesteret et ganggruppearrangement. Da Magenta ganggruppe havde arrangementet sidst i februar, valgte de at hylde oprøret. Det gode oprør – hvor man kæmper for en sag, står sammen og går på barrikaderne om nødvendigt.

Dagen før det store RIOT fik hver ganggruppe en sag, de skulle kæmpe for. Det var alt fra mere Tinder til mindre ananas på pizza, mere shopping i Netto og en hyldest til blondiner.

Og så gik forberedelserne ellers i gang. Vi tager temafesterne seriøst på DSDH, og alle ganggrupper havde travlt med at sy uniformer, lave plakater og bannere med slagord og skrive taler, som skulle bruges til demonstrationen.

Det blev et fantastisk oprør – ingen DSDH’er vover at handle andre steder end Netto, Tinder er cool og blondinger mere cool end cool.

Tak til Magenta for et fantastisk vel-eksekveret arrangement og fest, der som mange andre temafester på DSDH går over i historiebøgerne.

 

 

Magenta ganggruppe påtog sig opgaven at styre oprøret... Det krævede uniformering, og at skjorterne var nystrøgne.
Magenta Police Department gør klar til at styre oprøret.
Til en demonstration går man i optog, og man uniformerer sig. Det handler om at stå sammen om et budskab.
Der blev holdt brandtaler for blondinerne - vi er alle blondiner.
Netto ville have elsket gul-gangruppe.
Efter taler og demonstrationer var der fest natten lang.