Stillingsopslag

Er du vores
nye forstander?

Stillingen

Vi, Den Skandinaviske Designhøjskole, søger en forstander, der kan sætte retning for en spændende fremtid, der er idéstærk på vision og fag, og som brænder for højskolelivet og for ledelse.

Den Skandinaviske Designhøjskole er en unik perle blandt danske højskoler – en højskole, der lever og ånder for dannelse, for kreativitet, for at gøre unge endnu mere livsduelige og studieegnede. Det bobler af energi alle vegne og entusiasmen og passionen mærkes tydeligt. Her kan man som elev blive inspireret, udfordret, motiveret og modnet til fremtiden.

På skolen arbejder 20 entusiastiske og yderst engagerede mennesker, hvis fornemste opgave er at tilbyde et spændende og indholdsrigt ophold for den enkelte elev og et livgivende fællesskab. Som et fagligt og inspirerende fyrtårn vil den nye forstander stå i spidsen for denne økonomisk veldrevne og smukke højskole i skønne omgivelser.

Din første strategiske opgave som ny forstander er, i tæt samarbejde med bestyrelsen og medarbejderne, at udarbejde en ny strategi for højskolen. Den nuværende 4-årsplan er indfriet, og der er behov for, at der sættes en justeret retning for højskolens virke med det grundlæggende udgangspunkt, at det fortsat skal være et godt sted at lære, arbejde og leve. Et dannelsessted, hvor højskole og designfaglighed i bred forstand skaber en enestående syntese.

Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede. Du får det overordnede ansvar for højskolens fortsatte udvikling, for budget, drift og administration samt personaleledelse af de dedikerede medarbejdere.

Du vil som ny forstander have mange samarbejdspartnere eksternt såvel som internt. Du skal holde af at agere på adskillige arenaer, bl.a. som spydspids for networking, markedsføring og branding af højskolen. Du refererer til højskolens bredt sammensatte og meget kompetente bestyrelse.

Som person har du naturlig autoritet, er nærværende, dialogorienteret og har udpræget humoristisk sans. Du er en synlig og karismatisk leder, der tør sætte retning og træffe de afgørende beslutninger – dog altid med respekt for skolens kultur og værdigrundlag. Du er både visionær, strategisk og handlingsorienteret og er hurtig til at sætte dig ind i ad hoc problemstillinger.

Du tilbydes en spændende stilling med et stort ansvar og mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du får en vigtig rolle i en veldrevet højskole med en helt unik kultur, hvor der er højt til loftet, og hvor kreativitet, læring og dannelse er fokusområderne.

Sådan søger du:
Du søger stillingen gennem Mercuri Urval på:

For yderligere oplysninger:
Læs mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat her Notat DSDH. Du er herefter velkommen til at kontakte Mercuri Urval, Evald Eriksen på telefon 4057 8708 eller Louise Kolind-Sporring på telefon 4242 9897 for en fortrolig dialog om vilkår og muligheder i stillingen. Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsesformand og konstitueret forstander Torben Rasmussen på telefon 2962 8077.

Ansøgningsfrist:
Fredag den 2. februar 2018 kl. 10.00