PR-medarbejder

Har du dét
skal til?

PR & markedsførings-medarbejder

Har du lyst til at prøve dine evner af inden for markedsføring? Er du en person med solide grafiske kompetencer, har du god sans for kommunikation? Har du overblik og initiativ? Er du opsøgende? Har du sjove og skæve ideer og rigtigt god feeling med de sociale medier? Har du mod på at tage dialogen med journalister og medier for dermed at udbrede kendsskabet til Den Skandinaviske Designhøjskole? Er du tidligere elev på skolen (eller har du på anden måde godt kendskab til vores skole og/eller andre højskoler?)

Hvis ja, så se lige her: vi søger en medarbejder til pr. og markedsføring

Du vil opleve glæden ved at blive en del af en dynamisk medarbejdergruppe på en sund og velfungerende højskole. Du vil referere til skolens forstander og løse dine opgaver i tæt samarbejde med denne og iøvrigt skolens øvrige personale. Du vil bo på skolen og tage del i højskolelivet. Ud over selv at tage initiativ til god og vedkommende markedsføring der brander Designhøjskolen i tråd med skolens værdier, vil du løse ad hoc opgaver som layout og dtp af bl.a. invitationer, flyers og annoncer mm.

Et betydeligt hovedfokus vil være at videreudvikle højskolens tilstedeværelse på de sociale medier. Du vil altså få mulighed for at tegne skolens ansigt på bl.a. facebook og instagram. Du vil også kunne få indflydelse på skolens hjemmeside og øvrige kanaler ud til omverden.

Vi forestiller os at du er tidligere elev fra netop Den Skandinaviske Designhøjskole, og at du måske har brug for et sabatår fra din relevante videregående uddanelse. Måske har du netop afsluttet uddannelse og brug for at prøve dine evner af uden for højt kommercielt pres.

Det er vigtigt for din funktion, at du er her og tager del i livet på højskolen for at kunne fortælle om hverdagen, projekter og arrangementer. Vi regner med at du bor på et af skolen gæsteværelser og derved kan løfte dine opgaver fra skolens kontor (hvor du får arbejdsplads) og samtidig tage del i skolens sociale aktiviteter.

Du vil:

Du er:

Vi tilbyder:
Et sjovt og alsidigt arbejde med både ansvar, glæde og frihed. Der er tale om en fuldtids stilling og med løn- og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale og i henhold til dine kompetencer. Du skal betragte det at skolen tilbyder kost og bolig som en del af lønnen og se denne stilling som en mulighed for at styrke dit cv og afprøve dine kompetencer. Med andre ord skal du ikke søge stillingen for lønnen men for listen.

Den Skandinaviske Designhøjskole tilbyder lange kurser på fire forskellige linjer:

Ansøgningsfrist: Fredag den 26. maj 2017 kl. 12.00
Samtaler finder sted efter nærmere aftale

Forventet startdato: Søndag d. 1. august 2017, eller efter nærmere aftale.
Du må forvente lidt planlægning forud for opstart

Ansøgning skal sendes til:
Brusgårdsvej 25
8960 Randers SØ
Mrk: pr og markedsførings assistent

info@designhojskolen.dk
Emnefelt: pr og markedsførings assistent

For yderligere oplysninger:
Jakob Nørregaard, forstander