Den Skandinaviske Designhøjskole
Brusgårdsvej 25 DK-8960 Randers SØ
+45 8644 8044 info@designhojskolen.dk

Velkommen

Her er
plads til
alle

ALLE kan gå på Den Skandinaviske Designhøjskole – uden særlige forudsætninger. Det eneste, vi forventer af dig, er engagement, ildhu og omhu – både i din individuelle indsats og i fællesskabet.

Kombinationen af design og højskoleliv kan noget helt særligt. Design handler nemlig om at være åben for verden og kunne sætte sig i andres sted – hvilket også er essensen af at være på højskole. Med andre ord spiller det sociale liv en stor rolle, som vil gavne dig generelt og styrke dig fagligt.

Hvor dygtig du bliver fagligt, handler om, hvor meget tid og energi du lægger i opgaverne.
Skolens værksteder og faciliteter er tilgængelige døgnet rundt – og op til deadline er der altid masser af liv på tegnesalene.

Vi har plads til dig, som vil teste din interesse for de kreative fag. Dig, der tager orlov for at gå på højskole, og dig, der kommer for at kvalificere dig til en af de eftertragtede kreative uddannelser i ind- og udland. Vi arbejder med forståelse af komplekse problemstillinger og med at kunne skabe værdifulde løsninger.

På Den Skandinaviske Designhøjskole tager vi udgangspunkt i dig, uanset hvilket niveau du er på. Og vi imødekommer dig, uanset om du er dansk eller udenlandsk. Hovedsproget er dansk, men vi oversætter gerne til engelsk i det nødvendige omfang.