Højskolelærere

Begge stilling er 75% og tidsbegrænset ind til udgangen af 2021 med mulighed for forlængelse.

Hvis du vil søge én af de to stillinger, så leder vi efter personer, der er uddannet inden- for fagområdet i ind- eller udlandet, kan tilrettelægge og undervise på relevante og inspirende projekter og indgå engageret i højskolearbejdet.

Desuden må du meget gerne have en forkærlighed for fagets materialer og værktøjer, at eksperimentere og udfordre vores nysgerrige elever med skæve, sjove og ander- ledes teknikker. Vi arbejder i alle formater fra små tekstile syprøver til store kostumer og dragter på Mode & Tekstil og analogt og digitalt, i 2D og 3D og med vores nye risograph på Visuel Kommunikation. Som underviser på Visuel Kommunikation skal du have styr på og kunne undervise både eleverne på Visuel Kommunikation og eleverne på de andre linjer i InDesign, Illustrator og Photoshop. Som underviser på Mode & Tekstil skal du have styr på: Designprocesser, følge et projekt og proces fra A til Å, mønsterkonstruktion – tilretning og sy, drapering, tegne og illustrere, Photoshop og Illustrator.

På Den Skandinaviske Designhøjskole gør vi os umage med at lave en højskole, der både forener det faglige og fællesskabet. Vi er en højskole med ambitioner om trivsel, fællesskab og faglighed – både for elever og for alle medarbejdere på højskolen. Vi har holdninger, vi giver plads til refleksioner, og vi bestræber os på at tage vores værdier – Sanselighed, Dristighed og Innovation ind i hverdagen i alt, hvad vi laver. Vores mål er sammen med vores elever at skabe en højskole, hvor initiativ, samarbejde, og kreativitet er drivkraften til et højskoleophold, der sætter spor. Vores web site dsdh.dk, facebook og instagram giver et meget fint indblik i, hvem vi er, og hvad vi står for.

Ansøgningsfristen er den 14. december 2020 og samtaler den 16. og 17. december.

Ansøgning og relevante bilag sendes til info@designhojskolen.dk

Du er velkommen til at kontakte: Merete Østergaard, forstander 8140 5557 eller merete@designhojskolen.dk

Mette Grønning, underviser på Visuel Kommunikation 5136 0630 eller mette.gronning@designhojskolen.dk

Mette Styrbæk, underviser på Mode & Tekstil 2076 4331 eller styrbaek@designhojskolen.dk