AB

DSDH på Folkemødet på Bornholm

Eleverne fra Arkitektur & Bydesign satte FNs 17 Verdensmål på scenen til Folkemødet på Bornholm.

Hvordan kan arkitektur bidrage til en mere bæredygtig verden? Det spørgsmål fik elever fra Arkitektur & Bydesign stillet, da de hver især skulle designe 17 modeller, som repræsenterede ét af FNs 17 Verdensmål. Projektet blev skabt til Folkemødet på Bornholm, hvor FNs 17 Verdensmål i år var temaet. De 17 modeller blev samlet til én stor “verdensmålkugle”, som stod på scenen på Ungdomshøjen under hele Folkemødet, og dannede dermed rammen for årets Folkemøde. Udover verdensmålkuglen havde vi også medbragt 17 plancher med billeder af eleverne og deres model, og en kort tekst med refleksioner over deres projekt. I løbet af Folkemødet afholdte vi workshops i arkitektur, hvor verdensmålene var temaet. Det kom der mange interessante diskussioner ud af det.

Verdensmålkuglen og den orange scene, som også er lavet af DSDH, dannede en flot ramme for Ungdomshøjen.
De 17 modeller havde samme farve, som det FN-mål modellen repræsenterede.
Nanna, Einar og Kristine, som er elever på Arkitektur & Bydesign var med på Folkemødet. Her er de igang med at færdiggøre verdensmålkuglen.
På Folkemødet havde vi workshops i, hvordan arkitektur kan bidrage til at nå de 17 verdensmål i 2030.
Omkring scenen og rundt på Ungdomshøjen stod de 1,5 meter høje plancher med eleverne, det FN-mål de havde arbejdet med og deres model.
Rigtige mange folkemøde-gæster besøgte Ungdomshøjen i løbet af de tre dage Folkemøde varer.